Chokolade, Fløde, 33,6 %, Callebaut 823, 500 g.

Varenummer: c13618

På lager

Lyse chokoladeknapper med minimum 33,6 % kakao fra Callebaut

89,95 kr

Køb mere, spar mere!.

Køb 10 valgfrie ingredienser – SPAR 5% | Ved 20 stk. får du 10% i rabat | Køb 30 stk. – SPAR 12% | Du får hele 15%, hvis du køber 50 valgfrie ingredienser.

 

Det er et tilbud du ikke må gå glip af! Skal du i gang med den helt store omgang småkager eller bager du bare så tit, at du ved man ikke kan få for mange ingredienser, så kan du få stor glæde af dette tilbud. Du opnår nemlig rabat jo flere ingredienser du køber. Køb 10, 20, 30 eller 50 ingredienser og opnå en rabat på optil 15%!

 

Gå op opdagelse i vores store udvalg af ingredienser og gør en god handl. Ingredienser kan man nemlig ikke få nok af, og hvis du elsker at tage på eventyr i køkkenet og lege med opskrifter, kan du med fordel benytte dig af dette fænomenale tilbud, så du ikke bliver begrænset af at du mangler ingredienser.

 

Få 5%, 10%, 12% og optil 15% rabat jo flere ingredienser du køber! Elsker du at eksperimentere med chokolade, fondant og glitter og andre bageprojekter, der kræver en bred palette af ingredienser, kan du opnå store rabatter ved at gøre brug af dette tilbud.

 

Rabatten tilføjes i indkøbskurven og kan ikke benyttes på produkter, der allerede har nedsat pris.

 

Bemærk at dette tilbud IKKE kan blandes med vores øvrige produkter, da der her gælder et andet tilbud, men hvor samme princip er gældende – køb mere, spar mere!

Produktbeskrivelse

Lyse chokoladeknapper fra Callebaut med min. 33,6 % kakao giver en lækker blød rund smag af kakao. Denne lækre kvalitetschokolade har et relativt højt indhold af kakao sammenlignet med andre mælkechokolader. Chokoladeknapperne er fremstillet i Belgien af de fineste chokoladebønner og giver den perfekte blanding af kakao, mælk og karamel. Flødechokoladen er velegnet til såvel kager som desserter og pynt, m.m. Indeholder: Sukker, kakaosmør, sødmælkspulver, kakaomasse, emagulator: soja lecithin samt naturlig vaniljearoma. Vi anbefaler at 2/3 af chokoladen smeltes i et vandbad eller chokoladesmelter ved max. 40°C. Rør jævnligt og pas på, at temperaturen ikke bliver for høj. Bland den sidste 1/3 uopvarmet chokolade i og brug chokoladen ved cirka 30-32°C., så er chokoladen tempereret.

Yderligere information
MærkeCallebaut
MaterialeChokolade
FarveLys
Produktstørrelse500 g