Chokolade, Fløde, 33,6%, Callebaut 823, 500 g.
Lyse chokoladeknapper med minimum 33,6% kakao fra Callebaut
Vi sender igen om
Gratis fragt ved køb over 499,-
Lyse chokoladeknapper fra Callebaut med min. 33,6% kakao giver en lækker blød rund smag af kakao. Denne lækre kvalitetschokolade har et relativt højt indhold af kakao sammenlignet med andre mælkechokolader. Chokoladeknapperne er fremstillet i Belgien af de fineste chokoladebønner og giver den perfekte blanding af kakao, mælk og karamel. Flødechokoladen er velegnet til såvel kager som desserter og pynt, m.m. Indeholder: Sukker, kakaosmør, sødmælkspulver, kakaomasse, emagulator: soja lecithin samt naturlig vaniljearoma. Vi anbefaler at 2/3 af chokoladen smeltes i et vandbad eller chokoladesmelter ved max. 40°C. Rør jævnligt og pas på, at temperaturen ikke bliver for høj. Bland den sidste 1/3 uopvarmet chokolade i og brug chokoladen ved cirka 30-32°C., så er chokoladen tempereret.
Opbevares tørt mellem 12-20 C
Ingredienser:
Sukker, kakaosmør, sødmælksp., kakaomasse, emulgator: SOJA lecitin, naturlig vanilje aroma
Næringsindhold pr. 100 g.
Energi (KJ/Kcal) 3766/900
Fedt 36,0 g
Heraf mættede fedtsyrer 22,0 g
Kulhydrat 51,0 g
Heraf sukkerarter 50,0g
Protein 7,0 g
Salt 0,2 g
Materiale | Chokolade |
---|---|
Mærke | Callebaut |