Tips & Tricks - gode råd og sparetips til madlavning, indkøb og fest

Her på siden har vi samlet en lang række af tips og gode råd til madlavningen, festen og hele køkkenuniverset. Klik ind på punkterne herunder, og lad dig inspirere til både en lettere hverdag i køkkenet og besparelser på indkøb af råvarer.

Har du også nogle fif og gode råd, du gerne vil dele, så send os endelig en mail med en beskrivelse af det til [email protected].

 

Anderledes og festlige isterninger

Fjern den bitre smag, nogle agurker har

Fjern fastbrændt mad fra gryder

Frys rå æg

Få dine æggehvider helt stive

Gem persille i fryseren

Genopliv bløde tomater

Genopliv slatten salat

Græd ikke, når du skærer løg

Gør slatten persille frisk igen

Hvis saucen klumper

Kogning af uens kartofler

Lav flødeskum uden piskeris

Maden er blevet for salt

Maden er blevet for stærk

Maden er blevet for sød

Nemmere at pille appelsiner

Pres al saften ud af citronen

Pres både af citrusfrugter, uden det sprøjter

Red sauce, der er brændt på

Rengøring af termokander

Skær let og hurtigt champignons i skiver

Steg din bøf perfekt

Sådan bliver dine minifrikadeller ens

Tjek om vandmelonen er moden

Undgå bacon, der sprøjter

Undgå klumper i saltet

Undgå krøllet bacon

Undgå kød, der er stegt færdigt uden på, men råt indeni

Undgå tør og hård farin

Undgå, at bearnaisesaucen skiller

Undgå, at dine bløde løg bliver stive

Undgå, at grillpølserne sprækker

Undgå, at kødet bliver tørt, når det grilles

Vurder, om ægget er friskt eller gammelt